Cattery Glidelas

Noorse boskatten

Het is een huishouden met een heleboel katten waarvan sommige ook nog eens nestjes (kunnen) krijgen en waar wij ook mogen wonen ;-).
Maar ze hebben het hier best naar hun zin denk ik.
Er zijn een aantal dingen die het leven van de katten een stuk prettiger maken.

We hebben 3 grote krabpalen tot aan het plafond.

Deze paal hebben we gekocht in oktober 2003. Dit is een Dinroy-paal waarvan er losse onderdelen te koop zijn zoals hangmandjes, plateau's, sisalpalen van 25, 50, 75 en 100cm, kisten, speelbakken

de paal6186wNu, in 2012, staat hij nog, goed spul dus

Q-paal7342w Januari 2004 is deze paal gekocht en gebracht en 30 minuten later stond hij. En hij was meteen een succes We hebben hem uitgebreid op 23-03-04. Zoek de verschillen ;-)
Paal8058w
Nog steeds een succes in 2012
Het bedrijf, Qualiticats, bestaat niet meer

Juli 2004 is er weer een nieuwe krabpaal bijgekomen. Een joekel deze keer. Ik heb hem zelf helemaal bedacht, een echte raampaal geworden. De onderdelen zijn van Dinroy en Qualitycat. Deze staat boven voor een raam op het koele noorden, na 4 uur komt het zonnetje en in de winter is de kachel (radiator) lekker warm.

krabpaal1492wt

En we hebben natuurlijk weer een krabpaaltje extra, deze keer boven een convector voor de schuifpui. Tegen ongewenst plasgedrag hebben we er pootjes onder gemaakt. Is met dweilen ook heel makkelijk, blijft langer schoon. En Ramo demonstreert heel trots zijn nieuwe paal.

Paal4629m